Vissevasse plakater

By:

Vissevasse plakater er de seneste år blevet mere og mere populære. Plakaterne er ikke mere end nogle få år gamle og startede med den første byplakat tilbage i 2013, hvor den første plakat udghorde et motiv af Langebro. Stille og roligt udviklede plakaterne sig til også at dække motiver fra Aarhus. Denne udvikling er bare fortsat og nu kan du finde motiver af både store og små byer – selv europæiske byer kan du finde plakater med.

Vissevasse har ramt et helt unik produkt, da giver folk mulighed for at bringe deres by ind i hjemmet. Det kan være, at man gerne vil vise den by man bor i, men mange bruger også plakaterne til, at tage deres hjemby med til storbyen. Plakaterne bringer derfor nostalgi med ind i hjemmet, hvilket gør dem så populære. Bor du i København, så kan du eksempelvis bringe de klassiske parker og botanisk have ind i hjemmet.

Vissevasse har også kastet sig over ikoner, der ikke sættes i forbindelse med byer. Eksempelvis har de et aftryk af en VW beetle og en Vespa – noget mange har et tilhørsforhold til.

Er du interesseret i at læse mere om historien bag Vissevasse plakaterne, så kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på dette link: http://vissevasse.dk/pages/about-us

Plakaterne kan efterhånden købes rigtig mange steder – både i fysiske butikker og online. Overvejer du at anskaffe dig en byplakat, så kan jeg varmt anbefale dig, at kigge nærmere på Nordicmade.dk. De har et stort udvalg af Vissevasse og du er altid garanteret en fremragende kundeservice.

Nordicmade.dk har et kæmpe stort udvalg. Du finder både de klassiske byplakater, men også de nyere plakater, der har aftryk af ikoniske produkter. Du finder deres webshop lige her: http://www.nordicmade.dk/shop/frontpage.html

Posted in: Vissevasse