Firmafrugt uden miljøtillæg

By:

Mange virksomheder opkræver i dag skjulte gebyrer og skjulte ekstraomkostninger såsom miljøtillæg og betalingsgebyrer, der ikke er inkluderet i den samlede pris. Det er en meget kedelig tendens, som ofte bliver benyttet med henblik på at fremstå så billig som overhovedet muligt på basisprisen ift. konkurrenterne. Og så er det først ved betalingen, at man får den ubehagelige overraskelse.

Hos Frugtkurven får I sund og frisk firmafrugt leveret direkte til døren uden skjulte gebyrer og skjulte omkostninger. Her er den oplyste pris prisen, så I undgår at blive ubehageligt overrasket, når regningen skal betales. Samtidigt gør denne gennemsigthed det muligt, at sammenligne prisen med andre leverandører på et ordentligt oplyst grundlag, hvor I ikke skal tage højde for at skulle modregne eventuelle gebyropkrævninger for administration, faktura og lignende.

Med firmafrugt fra Frugtkurven får I sæsontilpasset frugtkurve, frugtkasser og basisfrugt, som alle bliver håndsorteret og pakket alt efter bestilling. De tilbyder en kvalitetsorienteret frugtordning, hvor I er garanteret kvalitet, smag og variation – hver gang.

Frisk frugt på arbejdspladsen er en fordelagtig, og ikke mindst skattefri, personalepleje, som både er til gavn for den enkelte medarbejder og virksomheden. Frugt til fri afbenyttelse er nemlig med til at til at øge medarbejdernes motivation og forbedre medarbejdernes generelle sundhed, som alt i alt påvirker medarbejdertilfredsheden positivt.

På Frugtkurven.dk får I firmafrugt uden miljøtillæg, der ofte opkræves som dækning for de forskellige miljørelaterede afgifter og udgifter som eksempelvis energiafgifter, affaldsgebyrer, energiforbrug og lignende. For Frugtkurven er det en principsag, at skabe gennemsigtighed og tryghed for deres kunder, hvilket betyder, at deres priser altid er 100% gennemskuelige og fri for ekstra gebyrer.

Ønsker I et godt tilbud på en kvalitets frugtordning med firmafrugt hos jeres virksomhed uden skjulte gebyrer og skjulte ekstraomkostninger, så kontakt Frugtkurven.dk eller på tlf. 51 50 11 95 allerede i dag.

Posted in: Firmafrugt