Bloco Konstruktionslegetøj

By:

Bloco konstruktionslegetøj er et helt unikt patenteret legetøj, der er god til at aktivere barnet i mange timer. Legetøjet kan sammenlignes med lego, da det er byg-selv-legetøj – dog består delene ikke kun af plastic, men også dele af skumgummi.

Bloco består af en lang række serier – eksempelvis dinosaurer og kæledyr. Det fede ved legetøjet er, at det kan bygges sammen på kryds og tværs af flere serier, så man kan lave endnu større dyr. Det er en super fin måde at aktiverer barnet på og ligeledes en god måde at få dit barn til at tænke kreativt og selvstændigt.

Figurende er ikke kun sjove at lege med – de er også meget flotte at have stående. Enhver dreng vil gerne have en sej dinosaurer til at så på værelset eller en pige vil gerne have en lille killing stående. Legetøjet har den fordel, at det næsten er lige så sjovt for den voksne. Så det er en fin måde at bringe barn og forælder sammen i leg, hvor begge parter synes det er rigtig sjovt.

Bloco udvikler hele tiden på deres serier, så det er muligt at samle på de forskellige figurer. Så har du altid en god gave at købe til dit barn. Legetøjet er også meget solidt, så det er godt at tage med en tur i bilen eller måske en tur i parken en dejlig sommerdag.

Er du blevet interesseret i legetøjet fra Bloco, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Babadut.dk, der har et stort udvalg af legetøjet. Du finder deres hjemmeside lige her: https://www.babadut.dk/